Socialrun - 12 uur editie

Nog te gaan:

Welkom bij de Socialrun - 12 uur editie!

De Socialrun - 12 uur editie is een gloednieuw evenement op zaterdag 7 september tussen 09:00 en 21:00 uur, waarbij deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging komen voor mentale gezondheid. Dit event is ontwikkeld als een toegankelijker alternatief naast de bestaande Socialrun, die dit jaar voor de 13e keer georganiseerd wordt.

De Socialrun-12 uur editie is een unieke en sportieve ervaring waarbij deelnemers in 12 uur tijd al lopend, rennend, fietsend, skeelerend en/of op een andere manier kilometers afleggen vanuit een gezamenlijk festivalterrein dat bruist van interactie tussen deelnemers. Net als bij dé Socialrun geldt ook voor dit evenement: #meedoeniswinnen. Kies een uitdaging die bij je past, alleen of juist samen met een team. 

Ons doel

Het doel van dit evenement is om letterlijk en figuurlijk beweging te creeëren rondom mentale gezondheid. We faciliteren momenten waarop deelnemers hun verhaal kunnen delen in een leuke en uitdagende omgeving, waar ontmoeting centraal staat en het vertellen van het verhaal leidend is. We streven ernaar om bespreekbaarheid rond mentale gezondheid te stimuleren door een open dialoog te creëren waarin deelnemers vrijuit kunnen praten over hun ervaringen zonder angst voor veroordeling.

Wat we bieden

Bij de Socialrun - 12 uur editie draait het niet alleen om de kilometers die je aflegt. Het draait om de verhalen die je deelt, de verbindingen die je maakt en de impact die je kunt hebben. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint met joggen, de Socialrun - 12 uur editie verwelkomt iedereen die de uitdaging en het plezier van deze bijzondere ervaring wil beleven.

Meedoen is een onvergetelijke ervaring waarbij je wordt uitgedaagd een sportieve prestatie neer te zetten. Vraag vooral je buren, vrienden, collega's en/of familieleden om je te sponsoren, zo draag je bij aan het verspreiden van de Socialrun missie. Met het geld dat tijdens dit evenement wordt opgehaald zet Stichting Socialrun projecten op rondom jongeren, mentale gezondheid en beweging. 

Hoe kan ik meedoen?

Rennen, fietsen, wandelen, skeeleren, in een rolstoel of handbike; individueel of in een team, hoe je meedoet aan de Socialrun - 12 uur editie is helemaal aan jou! 

De route loopt vanuit het basis festivalterrein in een rondje van ongeveer 5 km, zodat je steeds weer terugkomt op een gezellige plek. Je kunt voor één activiteit gaan, maar je kunt bijvoorbeeld ook rennen en fietsen afwisselen en/of combineren. Je kunt de rondes helemaal alleen afleggen, of samen met je teamleden. Regelmatig een pauze inbouwen, of juist non-stop door knallen. 

Schrijf je in onderaan deze pagina. Nodig vooral ook je vrienden, collega’s, familieleden, lotgenoten of kennissen uit en ga samen deze sportieve uitdaging aan!

In alle gevallen geldt: #meedoeniswinnen

Kosten deelname

Deelname aan de Socialrun - 12 uur editie bedraagt €15,00 voor individuele deelnemers en deelnemers die in teamverband meedoen.

Meedoen met je bedrijf? Tof! Je kunt kiezen uit twee bedrijfspakketen:

  • Bedrijven 10 - €250: met dit bedrijfspakket kun je met 10 collega's deelnemen, en is jullie bedrijf ook sponsor van het evenement. 
  • Bedrijven 20 - €500: met dit bedrijfspakket kun je met 20 collega's deelnemen, en is jullie bedrijf ook sponsor van het evenement. 

Ben je er klaar voor?

Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van deze positieve beweging!

Beschikbare activiteiten:

  • Combinatie van activiteiten
  • Fietsen
  • Rennen
  • Rolstoel / handbike
  • Skeeleren
  • Wandelen
  • Ondersteunen
  • Overig