S

SocialSwim 2024

OPEN WATER ZWEMMERS (en iedereen met Hart voor de GGZ) opgelet!

Opgehaald

2.030
30% bereikt van het totaalbedrag € 6.606

Nog te gaan:

Op zaterdag 22 juni gaan we voor de allereerste keer een #SocialSwim organiseren! Dit wil je niet missen, belangrijker nog: we willen jou niet missen. #meedoeniswinnen

De SocialSwim is een spin-off van haar grote broer de Socialrun. Je weet wel, die te gekke 555 km estafette sponsorloop voor sociale inclusie van mensen met psychische kwetsbaarheden. 

Anders dan de Socialrun is de SocialSwim geen estafette en hoef je geen 48 uur in touw te zijn. Maar vergis je niet: de sportieve prestatie is er niet minder om! Het gaat om een lange afstand in open water. 

We mogen dit jaar meedoen met een bestaand evenement, namelijk het #Grindgat in Maastricht (voluit: Midsummer Long Distance Grindgrat zwemmers Maastricht- Eijsden). Waarvoor dank.

De prachtige route die vanaf het grindgat de Maas op gaat richting Eijsden brengt je in de mooiste en meest gevarieerde stukjes zwemnatuur die je je kunt bedenken. De afstand en stroom zijn een ware uitdaging. Daarom bieden we uitstapmomenten in geval het weer of de omstandigheden erom vragen. Je kunt op 4, 6, 8, 10 of 12 KM uitstappen. 

Het evenement begint om 16:00 u, de maximale zwemtijd is 22:00 u. Na afloop is er een gezellige barbecue. 

Inschrijven via deze website en aanmelden via een DM naar mij zodat ik weet dat je als SocialSwimmer meedoet.

Wil je de SocialSwimmers sponsoren? Dat kan op deze pagina, door een teamlid persoonlijk te sponsoren of het team als geheel. Het geld dat we ophalen gaat naar Stichting Socialrun.